SHAPE BY SHAGGA
FRANSFÖRLÄNGNIG

SKÖNHETSSALONG I VÄSTERÅS

SHAPE BY SHAGGA

FRANSFÖRLÄNGNING

VOLYMFRANSAR


Ca 300-500 fransar per öga. Tekniken volymfransar innebär att man sätter flera, tunna fransar på den egna fransen.

Eftersom du tappar och byter fransar i dig själv ca.1-7st/öga/dag behöver du fylla på din fransförlängning regelbundet.Vi rekommenderar en normal påfyllning var tredje vecka. Vissa väljer att komma oftare på en liten påfyllning, efter ca två veckor. Har det gått 6v el mer är det ett nytt set fransar som gäller.

SINGELFRANSAR


Singelfransar / Flat / Diamond lashes


Med denna metod sätter vi EN extension frans på en naturlig frans.

Denna behandling kommer ger dig snygga, perfekta fransar med mascara effekt utan att slita eller skada dina naturliga fransar.
Släng dina mascaror och få mer tid på morgonen.

MIX-FRANSAR


De snyggaste och mest hållbara fransar hittar du här!
Denna innovativa teknik/ mixfransar har tagit marknaden med storm!
Tunnare strån, mindre slitage till de egnna fransar, längre hållbarhet. 
Välj mellan olika längder, stilar och design.


Mixfransar ser naturliga ut & gör dina befintliga fransar extra tjocka och fylliga, så att de fint ramar in ögat. 

.

SHAPE BY SHAGGA


är för Dig som sätter höga krav på kvalité och service!

ADRESS:


Norra källgatan 22 - ingången vid Svartån


722 11 Västerås


E-POST:

info@shapebyshagga.se


Tel:

073 93 300 18

SHAPE BY SHAGGA

© Copyright. All Rights Reserved.

ÖPPETIDER:


Måndag:                  10:00 _ 19:00
Tisdag:                     10:00 _ 19:00
Onsdag:                   10:00 _ 19:00

Torsdag:                   10:00 _ 19:00

Fredag:                    10:00 _ 19:00

Lördag:                    10:00 _ 19:00

Söndag:                   10:00 _ 19:00



Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Andra bidrar till att du ska få en skräddarsydd upplevelse. Om du trycker på ”Acceptera alla cookies” samtycker du till vår policyförklaring och användandet av cookies.

ACCEPTERA